Carnitine combineren met glutamine

Aminozuren brengen een hoop voordelen met zich mee van een snel spierherstel tot een verbeterde stofwisseling. L-carnitine komt van de aminozuren lysine en methionine en helpt het lichaam vet te verbranden als een energiebron. Glutamine is een aminozuur dat helpt het immuunsysteem te verbeteren en helpt spierweefsel te herstellen. Het gebruik van zowel glutamine als carnitine is veilig en kan een positieve bijdrage leveren aan je gezondheid. Lees hier hoe je glutamine en carnitine kan combineren.

Stap1.
Praat met je dokter voordat je carnitine en glutamine gaat combineren in je dieet. Vraag naar mogelijke bijwerkingen of verstoringen met je huidige medicatie.

Stap 2.
Neem carnitine 1 keer per dag in de vorm van een pil. Je kunt 2 tot 4 gram carnitine tot je nemen vlak voor je work-out. Dit kan je helpen in een effectievere verbranding van vet in het lichaam. Als je liever pillen vermijd, kun je ook gebruik maken van de vloeibare vorm van carnitine. Je kan dit combineren met je favoriete vruchtensapje.

Stap 3.
Neem driemaal daags glutamine voor een totale dosering van 5 tot 10 gram per dag. Je kan de pillen na je maaltijden slikken. Je kan ook poeder gebruiken en het vermengen met koud water of sap als je de suppletie liever in vloeibare vorm neemt. Stop glutamine NIET in warme drankjes, want hitte tast de werking van de glutamine in het lichaam aan.

, , , , , , , , ,